İHALE İLANIDIR(MENEMEN BELEDİYESİNE AİT MALTEPE-SEYREK-GÜNERLİ-SÜZBEYLİ-TUZÇULLU-KESİK-TÜRKELLİ MAHALLELERİNDE BULUNAN ARAZİLER )
Mülkiyeti Belediyemize ait ekte özellikleri belirtilen taşınmazlar 05.01.2022 tarihinde saat: 14:00 'de yapılacak ihale duyurusudur.

Mülkiyeti Belediyemize ait ekte özellikleri belirtilen taşınmazlar 05.01.2022 tarihinde saat: 14:00 'de  başlayıp art arda ,2886 Sayılı Kanunun 45.Maddesi ve ihale şartnameleri dahilinde açık teklif(artırma) ihale usulü ile kiraya verilecek olup, kiralama bedelleri ekli listede gösterilen bedel üzerinden peşin olarak ödenecektir.MENEMEN BELEDİYESİNE AİT MALTEPE-SEYREK-GÜNERLİ-SÜZBEYLİ-TUZÇULLU-KESİK-TÜRKELLİ MAHALLELERİNDE BULUNAN ARAZİLER ,iLAN METNİ İÇİN tıklayınız.