Başkan Vekili Pehlivan’dan Yeni Yıl Mesajı
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Pehlivan; ‘Hepimiz için çok anlamlı bir yıla giriyoruz. 2023 yılı bizim için sadece yeni bir sene değil aynı zamanda da milli ve tarifsiz fedakârlıklarla kurduğumuz Cumhuriyetimizin 100’üncü yılıdır. Yüzüncü yıl Atatürk’ün hedefi, milletimizin birlik ve beraberlik kavli ve çocuklarımızın aydınlık geleceğidir. Kutlu olsun” dedi.

 

Menemen’in yılı olacak

 

Yeni yıl ile ilgili inanç ve beklentilerini de ifade eden Pehlivan, “İnanıyorum ki 2023 yılında Menemenimizin mümbit ovalarından, işçimizin, memurumuzun ve esnafımızın tezgâhları bereket dolacak ve çocuklarımızın geleceği bir yıldız gibi parlayacaktır. İzmir’in en gözde ilçelerinden olan Menemenimiz hepimizin emekleriyle daha da güzelleşecek, birçok yeni projeyle İzmir’e damgasını vuracak. Tıpkı geride bıraktığımız yıl gibi Türkiye’de de örnek gösterilecek, yapacağımız ulusal ve uluslararası faaliyetlerle de dünyaya sesini duyuracaktır” diye konuştu.

 

Tarih ve sanayi kenti; Menemen

 

Menemen’in sadece İzmir - Çanakkale yolu üzerinde içinden geçilen bir ilçe olmadığını da sözlerine ekleyen Pehlivan, mesajını şu cümlelerle tamamladı; “Menemen tarih, Menemen bereket, Menemen sanat ve Menemen sanayi şehridir. Önümüzdeki yıl Menemen’in bütün değerlerini ön plana çıkaracağız. 2023 yılı ve Cumhuriyetimizin 100 yılı Menemen’in yıldızının parladığı yıl olacak, insanımız daha fazla hizmete, daha fazla kazanca ve huzura kavuşacaktır. Ne mutlu bizlere ki Cumhuriyetimizin Yüzüncü yılına 2023 yılına kavuştuk. Bu vesile ile bütün hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, nice yıllara diliyorum…

Bizlere Cumhuriyet gibi sarsılmaz bir değer bırakan başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi de rahmet dualarıyla anıyorum.”